Antivirus blijkt steeds minder actief

Artikel in Computerworld over de rol en effectiviteit van antivirus binnen de malwarebescherming. De detectie van zerodays is gedaald naar 70%, mooi dan dat VDSS detecteert als malware aan bestanden zit. Naar artikel Lees meer »

Databeveiliging op bestandsniveau


VDSS ondersteunt organisaties bij het beveiligen van vitale digitale bestanden.

Door middel van geavanceerde monitoring technieken worden bestanden op uw servers en werkstations continu beveiligd en kunnen real-time meldingen worden verstuurd (via sms/email) indien VDSS ongeautoriseerde activiteiten waarneemt. Tevens is VDSS uitermate geschikt om als laatste ‘line of defense’ tegen malware en virussen gebruikt te worden.

 

Man behind laptop

Zo voorkomt u dat uw gegevens verschijnen op de verkeerde plaatsen (bijvoorbeeld: concurrenten, klanten, WikiLeaks, internet, enz.)

VDSS - TAILOR MADE


VDSS kan u een passende detectie van data fraude leveren. Deze wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw diensten. VDSS - Tailor Made is flexibel te gebruiken en sluit volledig aan bij de wensen en behoeften van u en/of uw klant. Op basis van de door u gekozen functionaliteiten wordt de prijs vastgesteld, hierdoor betaald u alleen voor de functionaliteiten die u gebruikt.

Indien een organisatie functionaliteiten wenst die nog niet beschikbaar zijn in VDSS, kan deze in overleg gemaakt en geïmplementeerd worden als VDSS – Tailor Made.

VDSS is de oplossing

VDSS is een innovatieve applicatie die uw belangrijke gegevens bewaakt en het onmiddellijk meldt als er ‘verdacht’ datatransport plaatsvindt. U heeft een gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat u controle geeft over uw essentiële gegevens door het gebruik van deze vitale data door uw systeembeheerders en medewerkers bij te houden. Ook wordt u gewaarschuwd wanneer virussen, zoals een Trojan Horse, uw essentiële data beschadigen.

 


VDSS slaat alarm

VDSS registreert het gebruik van uw essentiële data en waarschuwt naar wens. Afhankelijk  van het belang van de melding kan VDSS geheel automatisch een SMS bericht of e-mail sturen (naar u en/of naar een bewakingsdienst). Alle handelingen met uw data worden  vastgelegd en zijn beschikbaar voor rapportage.

VDSS bewaakt uw gegevens

De meeste organisaties zijn voor het draaiende houden van de organisatie sterk afhankelijk van
hun ICT netwerk. Naarmate meer informatie binnen uw organisatie is gedigitaliseerd, wordt een
goede bescherming van uw vitale data steeds belangrijker. Voorbeelden van essentiële gegevens kunnen zijn: - uw klant en prospect informatie - uw leveranciersinformatie - uw financiële gegevens - vertrouwelijke design & engineering gegevens - vertrouwelijke persoonsgegevens - prototype ontwikkelingen.